Nives Celzijus: Otac je spavao u mom krevetu, a postoje i dvokrevetne sobe

PREPUCAVANJE između Nives Celzijus i njezinog oca Aneja Sama, u kojem ga ona optužuje za zlostavljanje, a on nju za klevetanje, nastavlja se odgovorom bivše pjevačice, koja na njegovu tvrdnju da je imao premalo novaca za dvije sobe, pa je zato s kćeri spavao u krevetu, odgovara: "Postoje i dvokrevetne sobe koje nisu ništa skuplje!".

"Meni je to sve smiješno, nema se tu što komentirati. Riječ je o preozbiljnim stvarima i optužbama, pa će se sve rješavati na sudu", rekla nam je Nives Celzijus nakon što je njezin otac Anej Sam iznio svoju stranu priče i odgovorio joj na optužbe za zlostavljanje. Podsjetimo, Sam je za Arenu izjavio kako se njegova kći kao dijete odijevala izazovno i provokativno, a optužbe je nazvao "strašnim lažima".

"Iako mi nije bio dobar otac, poštivala sam ga, ali sam očito i u tome pogriješila", dodaje supruga Dinamovca Dine Drpića, kojeg je, kaže, pripremila na medijsku buru, očekivanu nakon ideje o izdavanju knjige. Iako se ne zna kad će je izdati, zna se da će se u njoj naći brojni protagonisti javnog života - zasad je spomenula Rippera, Alku Vuicu, Enriquea Iglesiasa i "Dinamovca Šimu", no u njoj se navodno nalaze i brojni drugi poznati Hrvati.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više