Nives pokopala trola koji ju je prozvao zbog odijevanja i spomenuo joj djecu

Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS na Instagramu je najavila kako će na svom YouTube kanalu ponovno čitati iz knjige ''Gola istina'', pozirajući u sportskim hlačama i topiću koji je istaknuo njeno bujno poprsje, a među mnoštvom komplimenata našli su se i komentari jednog pratitelja koji je Nives prozvao zbog njene odjeće i provokativnog poziranja. 

"Daj, jebote, je l' ti ovo gledaju djeca tvoja? Nives, koji ti je", napisao je on. 

Nives nije dugo čekala da mu oštro odgovori. 

"Wow, zaista gledaju mamu u sportskom topiću i trenirci. Jadni, ne znam kako će to preživjet.. Dosadan si i deplasiran. BOK", napisala je. 

Iako mu je dala do znanja da joj je dosta komunikacije s njim, on joj je ipak osjetio potrebu odgovoriti. 

"Samo sam htio reći kakva je tamna strana ovog prikazivanja, ali meni ne smeta", bio je njegov odgovor. 

"Koja tamna strana? Ne znam… Možda te ovaj sportski look motivira da umjesto što pišeš gluposti skokneš malo do teretane i napraviš nešto korisno za sebe… Samo upozorenje… 2019. je godina i žene u teretani nose vrlo oskudne sportske topiće, pa čisto da te ne strefi srčka od tog 'nemoralnog' prizora", odbrusila mu je Nives. 

On joj je na to odgovorio u pomirljivijem tonu. 

"Za informaciju idem redovito u teretanu ali inzistirao bi koji put da idemo na grupni trening. Puno njih nose i oskudno ali nemaju što pokazati, a u tvom slučaju je drugačije", rekao je, na što ga je Nives uputila da promijeni teretanu jer ona u koju ona ide "obiluje ljepotama". 

Neki su pratitelji brzo stali na Nivesinu stranu, a ona je zaključila: "Hillary Duff se slika s izdajalicom na sisi, a naši još uvijek raspravljaju što će djeca reći jer žene nose odjevni predmet zvan top."

Pročitajte više