Njemu je 21, a njoj 60 i ludo su zaljubljeni: Odlično nam je u krevetu

Foto: Instagram

60-GODIŠNJA Pam Shasteen iz Tulse, u američkoj Oklahomi, kaže da su je prijatelji odbacili nakon što se zaručila za 39 godina mlađeg muškarca. 

Pam, koja inače ima i jedno unuče, zaljubila se u 21-godišnjeg Jonathana Langevina kojeg je upoznala preko aplikacije za traženje partnera. Za Daily Mail otkrila je kako su joj prijateljice rekle da joj Jonathan "može biti unuk" i da joj "treba terapija". 

"Još uvijek ne mogu vjerovati da moji prijatelji s kojima se družim preko 30 godina ne mogu biti sretni zbog mene jer Jonathan ima 21 godinu. On je ljubav mog života i baš me briga što drugi misle", kaže Pam. 

Upoznali su se prije dvije godine putem aplikacije za spajanje parova, a Pam, koja ima dvije kćeri u tridesetima i jedno unuče, strahovala je da je prestara za njega. 

"On mi je brzo priznao da je uvijek želio biti sa starijom ženom", rekla je i objasnila da su se ubrzo počeli čuti svaki dan. "Kad sam ga upoznala uživo, bio je još zgodniji nego na slici. Potrčali smo jedno drugome u zagrljaj i strastveno se poljubili. Bila je to ljubav na prvi pogled."

Već iduće noći su spavali zajedno, a Pam je oduševljena seksom. 

"Spavali smo zajedno i bilo je predivno. Jako smo malo spavali te noći. Jonathan je možda nekoliko desetljeća mlađi od mene, ali nije neiskusan. Znao je što radi. Sljedećih se dana nismo razdvajali. Odmah sam se zaljubila", ispričala je. 

Jonathan je tad živio na prijateljevu kauču u 900 kilometara udaljenoj Minnesoti te se brzo preselio k njoj. 

Kaže da su ga njene kćeri dobro prihvatile, a kad je upoznala njegove roditelje, oni nisu bili iznenađeni jer su znali da se njemu sviđaju starije žene. 

Jedino se njenim prijateljima nije svidjela njihova veza pa se Pam prestala družiti s njima. 

U svibnju 2018. Jonathan ju je zaprosio nakon samo tri mjeseca veze. 

"Bila sam presretna. Znam da je bilo brzo, ali taman sam napunila 60 i htjela sam proživjeti život. Iako sam izgubila neke prijatelje, sretnija sam nego ikad prije", zaključila je. 

Pročitajte više