Nove glasine o Đokoviću: Jelena odvojila bankovne račune nakon Novakove afere s glumicom?

Foto: Instagram

NAKON što je talijanski lista Gazzetta dello Sport objavio da je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković uoči početka Wimbledona bio pred razvodom sa suprugom Jelenom, u javnost curi sve više informacija. Iako je talijanski list informaciju o razvodu objavio uz puno ograđivanja i prebacivanja svega na neimenovane izvore, drugi mediji počeli su s pisanjima da je Đoković imao avanturu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, zbog čega je Jelena odvojila njihove bankovne račune.

Glasine su krenule nakon što je srpski tenisač poražen u 3. kolu Wimbledona od Sama Querreya, a za sve je okrivio obiteljske probleme. Kasnije je rekao da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju pa se pretpostavlja da je riješio nesuglasice sa suprugom.

Novak i Jelena vjenčali su se prije dvije godine na crnogorskom Svetom Stefanu, a u listopadu 2014. postali su roditelji sina. Otada su njihove društvene mreže pune idiličnih obiteljskih fotografija, no fanovima je zapelo za oko da je Jelena ljetos bez supruga putovala tjednima. 

Pročitajte više