Novi imidž Vedrana Ćorluke

Prema Ćorlukinim riječima, on očekuje da će 2007. godina biti vrlo važna u njegovoj nogometnoj karijeri te da će donijeti velik zaokret u njegovom životu pa je stoga odlučio obilježiti početak Nove godine tom neobičnom i originalnom odlukom. Objasnio kako je, osim želje da bude originalan, želio učiniti nešto što će staviti njegovu snažnu volju na pravi test, a prestanak brijanja učinio mu se kao savršen izazov.

Kad su ga pitali postoji li neka skrivena pozadina u svezi te zanimljive odluke, Ćorluka je objasnio da je na tu ideju došao razgovarajući sa svojim suigračima o legendi nogometnog kluba Dinamo i hrvatske reprezentacije - Robertu Prosinečkom. Naime, Prosinečki je 1990. godine, kada je Ćorluka imao samo četiri godine, osvojio Gillette Best Young Player Award za najboljeg mladog igrača svijeta.

Ćorluka i njegovi suigrači komentirali su da Prosinečki nije bio slavan samo zbog svojih trikova na terenu, nego i zbog svoje plave kose te neobrijanog izgleda, koji je ubrzo postao njegov zaštitni znak već u ranim danima njegove izvanredne karijere. Stoga je Ćorluka odlučio slijediti svoj uzor na taj zanimljiv način i u tome što dulje ustrajati.

Je li Ćorluka bradu odlučio pustiti zbog svog plavog idola ili je u pitanju markentiški trik, saznat ćemo uskoro.

 

Pročitajte više