Novi problemi: Nakon smrti supruga, Tajči se razboljela

Foto: Instagram

TATJANA CAMERON TAJČI 14. studenoga izgubila je supruga Matthewa koji je preminuo nakon borbe s opakom bolešću, a čini se da njezinim nevoljama još nema kraja.

"Nakon svega, pokupila sam virus od kojeg sam se razboljela. Oluje i tamne noći, hvala vam na ovim životnim lekcijama. Sad vas molim, odlazite", napisala je Tajči uz fotografiju s natpisom: "Proći će."

Tajčin suprug tri se godine borio s karcinomom pluća, a supruga mu je u tom razdoblju bila najsnažnija podrška. Kad je preminuo, Tajči je na Facebooku napisala: "Matthew Shane Cameron više ne osjeća bol. Više nije sputan ljudskim granicama. Sad je istinski slobodan..."

Prije sprovoda na društvenim je mrežama objavila svoju, te želju svojih sinova Blaisa, Dantea i Evana. "Umjesto cvijeća, molim vas da radije udijelite beskućniku ili nekome tko nema ljude koji bi mu pomogli. Recite im da je to od Matthewa Shanea Camerona", napisala je.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Tatjanu Cameron Tajči, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Tatjana Cameron Tajči.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više