Odali se: Najljepša Srpkinja koju su spajali s Rebićem ljubi njegovog frenda

Foto: Instagram

MANEKENKA Sofija Milošević i nogometaš Real Madrida pokušali su skriti svoju vezu od javnosti, a kad je sve završilo u medijima, odlučili su da se više neće ni truditi oko prikrivanja činjenice da su zajedno. Stoga su oboje na svojim profilima na Instagramu objavili fotografije nastale na istom mjestu.

Zasad o svojoj ljubavi ne žele govoriti javno, no jasno je da uživaju u zajedničkim trenucima.

Fotografije su nastale u Portugalu, a srpski mediji pišu da manekenka i nogometaš vrijeme najčešće provode u Španjolskoj gdje on igra. U vezi su dva mjeseca.

"Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vrijeme dopisivali, da bi se potom vidjeli nekoliko puta i uplovili u romansu. Htjeli su da njihova ljubavna veza bude stabilna pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekuliralo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantirali te tvrdnje i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svjetlost dana, brže-bolje su počele stizati poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu željeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vrijeme da njihova veza postane toliko stabilna da je ništa ne može uzdrmati", rekao je izvor za Kurir pa dodao:

"Koliko su željeli sakriti sve od javnosti, govori i činjenica da su njihovi roditelji vijest o njihovoj romansi saznali iz medija. Fotografija je potvrdila tračeve pa su morali reći najbližim ljudima da su ipak u vezi. Inače, njih dvoje se rijetko viđalo u javnosti. Kada bi Luka bio u Beogradu, viđali bi se u Sofijinom stanu u centru grada, a kada bi ona odlazila u Madrid, boravili su u Lukinom domu."

Pročitajte više