Odustala na zemljopisnom pitanju za 125 tisuća kuna, biste li vi znali odgovor?

Screenshot: HRTi

U VEČERAŠNJOJ epizodi kviza Tko želi biti milijunaš najuspješnija je bila natjecateljica koja je otvorila pitanje za 125 tisuća kuna.

Ela Franić otvorila je ovotjedno izdanje kviza s dva dostupna jokera, od kojih joj je jedan ostao i do pitanja za 125 tisuća kuna. Biste li vi znali odgovor na kojem je Trogiranka odustala? Njezin joker nije bio siguran, a kako nije bila voljna riskirati, odlučila je uzeti osvojeni iznos, 64 tisuće kuna.

Nakon Ele najbrži prst imao je Ivan Ferenčak iz Dugog Sela. Prvi joker Ivan je potrošio na književnom pitanju za 8 tisuća kuna, a preostala dva na idućem, sportskom pitanju u kojem se tražilo ime sportaša koji na Olimpijskim igrama nije osvajao ništa osim zlata. Programer je na pitanju za 64 tisuće kuna ponudio netočan odgovor pa je osvojio 32 tisuće kuna. U mini-kvizu ispod možete odgovoriti i na ta dva pitanja.

 

Posljednji natjecatelj bio je student Matija Markulin iz Donjeg Dragonošca. On je osvojio 8000 kuna, a svoj put do milijuna nastavit će u idućoj epizodi uz dva dostupna jokera.

Pročitajte više