Omiljeni Sinke u Životu na vagi izgubio je 70 kila, a sad je otkrio kako mu izgleda život nakon showa

Foto: Instagram

SINIŠA PŠAK u Životu na vagi izgubio je čak 70 kilograma, a sad je pred kamerama RTL-a otkrio kako mu život izgleda nakon showa.

>>Siniša iz Života na vagi: "Šalio sam se na svoj račun pa me nitko nije mogao povrijediti"<<

Simpatični 32-godišnji Varaždinac osvojio je simpatije publike, ali i drugih kandidata, zbog čega je postao najomiljenije lice druge sezone showa. 

Kad je na kraju showa Siniša stao na vagu, a ona je pokazala 70,8 kilograma manje nego pet mjeseci prije nego je ušao u kuću, čak ni Marijana Batinić nije mogla suspregnuti suze.

Želja u showu bila mu je skinuti 50 kilograma, a nakon showa u kojem je to debelo nadmašio, postavio si je novi cilj. "Najteže će mi biti održati obećanja koja sam dao ljudima. Jedno od njih je da ću do rođendana u 4. mjesecu doći do 100 kilograma. A onda lagano na željenu težinu", govori popularni Sinke te dodaje kako se najviše boji operacije skidanja viška kože.

Sad kad je izašao iz kuće tražit će neki posao. "Za prvu ruku što bude, da se snađemo, a onda polako ono što volim. Volio bih završiti školu za vozača", otkrio je ekipi RTL-a.

Zbog viška kilograma dosad su ga odbijali poslodavci, ali imao je i problema sa samopouzdanjem pa nije prilazio djevojkama. "Cure mi više prilaze, prije sam se sramio, nisam imao samopouzdanja", nastavlja.

"Volio bih imati jednog dana svoju obitelj, svoju djecu, kao i svi ostali. Malo mi to fali", priznaje te otkriva što traži od svoje idealne djevojke. "Kod žene tražim iskrenost i dobrotu, ništa drugo", zaključuje miljenik publike kojem je show drastično promijenio život.

Pročitajte više