Operacija Trijumf: Pobuna profesora zbog kopanja nosa i podrigivanja

DIREKTOR Akademije Saša Dragić i profesori Snežana Vukomanović i Mića Pajović izrazili su iznenađenje i razočaranost odlukom organizatora da u kuću dovedu beogradski reperski duo Bad Copy, jer smatraju da negativno utječu na studente i da njih dvojica nemaju čemu pametnom naučiti "buduće glazbenike". Saša Dragić čak je najavio da će podnijeti ostavku i napustiti Operaciju trijumf ukoliko Ajs Nigrutin i Sky Wikluhostanu u kući ostanu i sljedeći tjedan. 

Profesor Dragić smatra da njihovo učenje "repanja" na nekonvencionalan način loše utječe na kandidate. Guranje prstiju u nos, podrigivanje, navođenje na neku vrstu anarhije protiv discipline potpuno su kontradiktorni onome što su budući glazbenici naučili do sada, i upravo iz tog razloga profesor Dragić izrazio je svoje nezadovoljstvo nastupom spomenutog dvojca. Slučajno ili ne, nakon njihova dolaska na Akademiju izbila je i prva veća svađa, koja je skoro začinjena i tučnjavom. Disciplina, koje je do sad koliko toliko bilo, srozala se na najniži nivo da su skoro i šake "poletjele".

U kuću će, kako je i najavljivano, doći novi studenti. Ime jednog od njih već znamo, on je Makedonac Kristijan, a u igri su još Srpkinja Mirjana Mika Kostić, koju prema forumskim anketama podržava 64 posto gledatelja, te Ivan Marković iz Bosne i Hercegovine, za koga navija 36 posto gledatelja. Odluka će biti donesena večeras. Sudeći po tim istim anketama koje se provode u jednoj srpskoj TV emisiji, naša trudnica Andrea Harapin ima svega 10 posto glasova za ostanak u showu, dok je za opstanak nominiranog Nikole Sarića glasalo 90 posto gledatelja.


U ponedjeljak nas čeka još jedna u nizu Gala večer u kojem su svoje gostovanje potvrdili Boris Novković kao i Kemal Monteno koji će pomoći studentima u izvedbi pjesama s kojima će se predstaviti u live emisiji.

S.C.
Foto: Nova TV

Pročitajte više