Orlando Bloom o svom odnosu s Katy Perry: Naša veza najveća je prilika za moj rast

Foto: Instagram

Glumac Orlando Bloom nedavno je u podcastima On Purpose i What Now? with Trevor Noah govorio o odnosu s pjevačicom Katy Perry, s kojom je u ljubavnoj vezi već osam godina. 

Prvenstveno je gostovao u podcastima kako bi govorio o svojoj novoj seriji Orlando Bloom: To The Edge, koja se emitira na Peacocku, no na kraju je otvoreno pričao o svom privatnom životu s Katy. Otkrio je kako se zaljubio u nju.

"Katy mrzi kad to kažem pa se moram pažljivo izražavati, ali njezina glazba je bila posvuda. Puštala se na svim radio stanicama, a to nije bilo nešto što sam ja slušao. Ali zaljubio sam se u Katheryn, tu djevojku iz Santa Barbare", rekao je.

Kaže da vidi promjene na sebi otkako je s pjevačicom. "Na neki način moja je veza najveća prilika za moj kontinuirani rast i znam da oboje to gledamo tako. Dakle, tako rastemo. Katy me smatra odgovornim i ja se trudim to opravdati", rekao je Orlando. 

"Ona definitivno zahtijeva da se razvijam i osjećam da ja činim isto za nju", kaže.

Podržavaju se u svemu

Ranije je rekao da mu je Katy najveća podrška. "U potpunosti podržavamo jedno drugo u svim našim pothvatima. Ali ne mislim da je u potpunosti shvatila što ja radim sve dok me nije vidjela kako dolazim doma s posla pod golemim pritiskom i stresom", kazao je.

Par se upoznao 2016. godine na after partyju dodjele Zlatnih globusa. Zaručili su se na Valentinovo 2019. godine. Prije četiri godine dobili su kćer Daisy Dove, a Katy je rekla da ju je baš djevojčica inspirirala u pisanju novih pjesama.

"Kad sam je vidjela prvi put, bilo je kao da se konačno pojavila sva ljubav koju sam tražila. Izliječila me i pokazala mi kako ponovo svirati", rekla je Perry.

Pročitajte više