Ornela Vištica dirnula porukom: Njenu fotku i pisma sam godinama čuvala u kutiji

Foto: Instagram

GLUMICA Ornela Vištica objavila je na svom Instagram profilu dirljivu priču o svom prijateljstvu s Blancom iz Španjolske te je oduševila svoje pratitelje.

"Njenu sliku sam godinama čuvala u kutiji, kao i njena pisma. Malena Blanca iz Španjolske. S obzirom kako je španjolska vojska bila među Međunarodnim snagama za očuvanje poslijeratnog mira u BiH, preko vojske, mojoj profesorici je stigao paketić, s igračkama, fotografijom i pismo", započela je.

"Postale smo prijateljice pismima. Prošle su godine, pojavile se društvene mreže i mobiteli i Blanca i ja smo se dogovorile za susret u Barceloni. Miješale smo jezike kako bi jedna drugoj uživo sve ispričale o zemljama, ljudima, životima, odrastanjima."

"U tišinama između smijeha i suza, za razumijevanje srcem nije trebao prijevod. Draga Blanca! Mii querida amiga", zaključila je i objavila fotku na kojoj zajedno poziraju.

Njeni pratitelji nisu skrivali koliko ih je objava dirnula te su joj uputili riječi hvale.

"Tvoja empatija je bez granica kao i stav o životu i prijateljstvu. Samo rijetki ljudi posjeduju i realiziraju iskrenost ovih kvaliteta na otvoren način kao ti. Tu se vidi tvoja skromnost koju si stavila ispred ega", napisao je komentator.

Pročitajte više