Oronula Amy otkazala turneju zbog tuge i kokaina

IONAKO katastrofalnu turneju pjevačica je naprasito završila nakon što je doznala da će njezin voljeni suprug Blake Fielder-Civil u zatvoru ostati barem do 18. siječnja i to zato što je prošlog ljeta napao vlasnika jednog puba. "Suprug mi je sve što imam i bez njega ovo jednostavno nema smisla", poručila je obožavateljima, a njena obitelj se nada kako slobodno vrijeme neće provesti plačući za suprugom, već na prijeko joj potrebnoj rehabilitaciji.

Amy Winehouse održala je tri očajna koncerta u sklopu nečeg što je trebala biti velika europska promotivna turneja, a njezine nastupe pratile su policijske intervencije, njezino mrmljanje na pozornici pa čak i ušmrkavanje kokaina pred šokiranom publikom.

Nikud bez Blakea

Toj tragičnoj priči došao je kraj, i to po odluci same pjevačice, koja ne želi nastupati dok joj suprug blagdane provodi iza rešetaka. "Bez Blakea na pozornici ne mogu dati sve od sebe. Jako mi je žao, ali ne želim polovno obavljati ovaj posao jer obožavam pjevanje. Suprug mi je sve što imam i bez njega ovo jednostavno nema smisla", izjavila je Amy Winehouse za BBC. 

Organizatori, tvrtka Live Nation, poručili su fanovima da će dobiti povrat novca za kupljene ulaznice. "Amy će uzeti odmor i baviti se svojim zdravstvenim pitanjima pa je turneja otkazana u njenom najboljem interesu", kažu organizatori koji se bave turnejama svih velikih europskih zvijezda.

Ništa od rehabilitacije?

Britanski paparazzi primijetili su kako pjevačica hoda gradom potpuno neuredna, u balerinkama koje nije skinula proteklih pola godine i nosa krvavog od silnog šmrkanja droge. Njezina obitelj očajna je zbog činjenice da je Amy i dalje beskrajno zaljubljena u supruga koji, po njihovom mišljenju, u njezin život donosi isključivo probleme. Iako je najavila da će oko Božića, "ukoliko se ne oporavi", otići u rehabilitacijski centar, Amy sada želi biti slobodna kako bi što češće posjećivati supruga.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više