Osramoćena Mel B proglašena najvećom lažljivicom u šoubiznisu

NAKON ŠTO je prošloga tjedna bivša Spajsica Melanie Brown, poznatija kao Mel B, najavila suradnju s Janet Jackson s kojom je planirala napraviti duet i krenuti na turneju, ispostavilo se kako priželjkivana suradnja ipak neće ugledati svjetlo dana. Bliski suradnici Janet Jackson na ovakve navode samo su se nasmijali i odlučno demantirali postojanje ikakve suradnje između Janet i Mel, kao i navodne planove za zajedničku turneju.

Melanie sada, pak, tvrdi da joj je ponuđena uloga u brodvejskoj predstavi "Legally Blonde", no i ova je vijest netočna iz čega se može zaključiti kako je Mel sklona izmišljanju, a strani je mediji već nazivaju "najvećom lažljivicom u šoubiznisu".

Producenti, "Seks i Grad", Broadway?

"Stvar koju radim s Janet Jackson je fenomenalna, a planiram novu suradnju s Missy Elliott", medijima je ispričala pjevačica koja je nakon raspada grupe Spice Girls krenula u solo vode, no bez zapaženog uspjeha. Njezin posljednji singl "Today", objavljen 2005. godine, nije se probio na britansku top 40 ljestvicu najslušanijih singlova, no to nije smanjilo njezino samopouzdanje. "Ne bojim se početi svoju karijeru ispočetka. Trenutno radim sa najboljim producentima današnjice s kojima pripremam deset novih pjesama", ispričala je Melanie, no nitko joj zapravo ne vjeruje.

Melanie sada tvrdi da joj je ponuđena uloga u novom kino hitu "Seks i Grad", no ona ju je navodno odbila "jer joj je bilo puno važnije fokusirati se na pjevačku karijeru". "Producenti filma ponudili su mi ulogu, no ja sam je odlučila odbiti. Zbilja želim obnoviti svoju pjevačku karijeru i to mi je trenutačno prioritet. Voljela bih raditi na filmu, ali nisam htjela da to zakoči izlazak mog nadolazećeg albuma", tvrdi Melanie, a osim uloge u hit filmu navodno joj je ponuđena i uloga u brodvejskoj predstavi "Legally Blonde".

No, to je samo još jedna u nizu izmišljotina kojima pjevačica posljednje vrijeme nadugo i naširoko prepričava medijima. "Nikada joj nisu prišli producenti bilo kakve predstave na Broadwayju i nikada joj nije ponuđena uloga u našim predstavama", ispričao je zaposlenik tog prestižnog kazališta.

K.H.

Pročitajte više