"Ostavila sam muža jer me varao, a onda sam shvatila da mi fali seks. Sad spavam s trojicom"

Foto: Instagram

BRITANCI s problemima u ljubavnom i seksualnom području redovito se javljaju kolumnistici The suna Deidre kojoj potanko iznose svoje muke.

Ovog puta javila joj se žena koja se razvela nakon što ju je muž prevario, a sad je i sama ljubavnica trojici muškaraca.

"Draga Deidre,

imam 52 godine i razvela sam se prije pet godina kad me muž prevario. Nedavno sam shvatila da sam dugo bila sama i da je vrijeme da ponovno uživam u životu. Rezervirala sam odmor u Italiji i odlično se provela. U hotelu na obali upoznala sam muškarca iz Amerike s kojim sam pričala, a našli smo se i na večeri nekoliko puta. On je također razveden i malo stariji od mene, no očito pazi na svoj izgled. Posljednje večeri prošetali smo plažom, držeći se za ruke. Poljubili smo se, a oboje smo znali da želimo više od toga pa smo otišli u moju sobu.

Nakon seksa, osjećala sam se kao upola mlađa žena, cijelu noć smo proveli u krevetu. Dugo se nisam seksala i bilo mi je odlično. Drugog jutra sam vidjela da je otišao na svoj let, a nije mi ostavio svoj broj mobitela. U početku sam bila povrijeđena zbog toga, no kad sam došla kući shvatila sam koliko mi je nedostajao seks. Odlučila sam promijeniti život.

Jednog muškarca susrećem u parku kad šećem sa psom, često popričamo i sljedeći put kad sam ga srela pozvala sam ga na piće. Oženjen je, ali bilo mi je jasno da me želi pa sam ga dočekala u ogrtaču ispod kojeg se sve naziralo. Poljubili smo se i završili u krevetu. Sad se seksamo dvaput tjedno. Nakon toga sam na svoju listu dodala još dvojicu oženjenih muškarca. Moja sestra je užasnuta time što radim. Trebam li se osjećati krivom?", upitala je žena.

Ti muškarci su oženjeni, a njihove žene ne bi bile sretne zbog toga što se događa, no njihov brak je njihova odgovornost, napisala joj je Deidre.

"Zašto tri muškarca kad možete imati jednog kojeg volite i koji voli vas. Očito vas je razvod jako pogodio. Mislim da ublažavate bol viđanjem s tri muškarca. Možda mislite da vas neće povrijediti jer su oženjeni, no nažalost nema garancije. Riskirate svoju sigurnost, seksualno zdravlje i slomljeno srce, pa biste trebali bolje paziti na sebe", odgovorila joj je kolumnistica. 

Pročitajte više