Ostavili konobarici 8000 kuna napojnice: "Budite blagoslov nekome drugome"

Foto: Twitter

GRUPA prijatelja okupila se u nedjelju u Patersonu (New Jersey) kako bi jela, uživala u druženju i napunila džepove jedne sretne konobarice.

Lokalni aktivist Zellie Thomas i njegovi prijatelji završili su ručak u jednom IHOP restoranu i trebali su otići, ali ne prije nego što su ostavili konobarici napojnicu od 1200 dolara (oko 8000 kuna).

Konobarici ništa u početku nije bilo jasno. "Čekajte, čekajte, dali ste mi previše novca", kaže Thomas da im je rekla konobarica. Spomenula je iznos koji su joj trebali dati, a oni su joj zatim uljepšali dan. "Ne, to je sve za tebe. To je tvoja napojnica."

"O moj bože, rasplakat ćete me", rekla je konobarica te im zahvalila. Svaki od njih dao joj je sto dolara napojnice. "Privilegija je biti blagoslov nekome drugome", napisao je Thomas.

Thomas kaže kako je za gestu dobio inspiraciju iz slične priče iz Colorada, gdje su neki ljudi konobarici ostavili napojnice od 100 dolara. Thomas i njegovi prijatelji nadaju se da je to nešto što bi i drugi mogli raditi. "Svi imamo mogućnost promijeniti nečiji život ili popraviti nekome dan", napisao je Thomas na Twitteru, gdje je cijela njegova ekipa dobila velike pohvale.

Pročitajte više