Osvoji ulaznice i uživaj u Gjuri ove srijede na RNB Confusionu posvećenom ženama

JEDNOM mjesečno, RNB Confusion Team službeno koketira s nježnijim spolom u sklopu večeri "Ladies Night", večer koja je u pravilu rezervirana za ženski izlazak, druženje i ples. Ladise Night je ujedno i jedna od najposjećenijih tematskih večeri u sklopu RNB Confusion programa, a i ovaj put smo Vam pripremili prave ženske poslastice.

Zvučnici kluba Gjuro2 će tako u srijedu 3. studenog ispuštat seksi ritmove najvećih R&B zavodnica(ka), a DJ Zrna & DJ Sheko na svom pladnju nude zabranjeno voće, hitove Rihanne, Justina Timberlakea, Ushera, Drakea, Alicie Keys, Beyonce, Mary J Blige, Eve, Missy Eliot. Naravno, za vas smo pripremili i vruće iznenađenje na samom ulazu, a prvih 200 djevojaka očekuje neodoljivi shooter od brusnice. Za one odvažne kojima je ovakva večer zavodljiva, ne brinite, RNB Confusion se brine za vašu sigurnost te vam poklanja super kul MTV kondome.

Sve djevojke pozivamo da nabace svoju inačicu Rihanne, jer ova srijeda rezervirana je za ekskluzivnu promociju njenog novog albuma "LOUD" čije je službeno izdanje najavljeno za 12. studenog. U suradnji s Universal Croatia dvije sretnice s najorginalnijim "Rihanna dress codeom" osvojit će njen album. 

Ovu srijedu poklonite ženskom izlasku!

RNB CONFUSION NAGRAĐUJE:
Od ove srijede pa u sklopu svakog narednog Ladies Night partyija, RNB Confusion team nagrađuje dva ženska društva VIP TRETMANOM u klubu GJURO2. Šaljite nam svoje fotografije tuluma, partyija i izlazaka, a one najorginalnije nagrađujemo VIP TRETMANOM (VIP STOL + BOCA PIĆA PO IZBORU). Svoje fotografije šaljite na: sragas@gmail.com.

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo 10 puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Gjuro - Ladies Night, 3. studeni" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

MORE 2 COME:


SRIJEDA/10/11/ CHRISTINA AGUILERA "ROYAL DESIRE" PERFUME PROMOTION
SRIJEDA/17/11/ N.E.R.D. "NOTHING" ALBUM RELEASE PARTY
SRIJEDA/15/12/ GRUPA VIP LIVE! EXCLUSIVE PRIVATE SHOW! ONLY FOR THE FANS! 200 LIMITED TICKETS FOR THE SHOW!

Pročitajte više