Osvojila je 7,9 milijuna kuna: "Ništa više ne moram, kupit ću kuću s bazenom"

Foto: Press

ŽENA koja je osvojila 7.941.057,65 kuna u igri Bingo Plus 7 javila se Hrvatskoj lutriji i otkrila malo više o sebi. Riječ je o Dalmatinki koja ipak želi ostati anonimna.

"Volim igre na sreću i godinama redovno igram Loto 6/45, Loto 7, EuroJackpot, Bingo, a ponekad odigram i Keno igru Hrvatske Lutrije. Izbor brojeva uglavnom prepuštam slučajnom odabiru ("Quick pick"), ali kada osjetim inspiraciju, biram ih sama i uglavnom su to datumi rođendana moje obitelji", rekla je.

"Imam svoje sretno mjesto - lutrija.hr - koje posjećujem već pet godina i ovog sam puta odabrala četiri Bingo listića od kojih mi je jedan donio ovaj nevjerojatan dobitak", dodala je.

Iste večeri je na online stranici Hrvatske lutrije vidjela da je osvojila Bingo plus 7, no povjerovala je tek kad joj je to potvrdila Služba za podršku igračima. Prva stvar koju je tada pomislila?

"Više ništa ne moram! Dosta sam se ja namorala… To je ujedno bila i jedna od mojih glavnih motivacija i razlog igranja igara na sreću. Zahvaljujem se Hrvatskoj Lutriji što mi je omogućila da okrenem novu stranicu života kao i nemoranje. Ujedno želim poručiti svima da igraju, budu uporni jer se upornost na kraju isplati", rekla je i otkrila da će najprije srediti svoje misli, a potom stan, otići na putovanje i možda kupiti kućicu s bazenom za svoj gušt.

Pročitajte više