Osvojite putovanje u Disneyland Paris za cijelu obitelj i doživite pravu bajku

Foto: Press

RIJETKO na svijetu postoji tako čarobno mjesto kao što je Disneyland, i to ne samo za djecu nego i za odrasle. Želite iskusiti čaroliju koju skriva svijet bajki, nakratko otploviti u neke druge svjetove i zamisliti život iz perspektive princeza i prinčeva o kojima ste čitali ili pak gledali crtane filmove?

Mastercard vas vodi u Disneyland Paris!

Ako su vaši mališani strastveni ljubitelj Disneyjevih filmova i zajedno sanjate o tome da uživo upoznate Snjeguljicu, Elsu, Pepeljugu, Aladina i ostale junakinje i junake, imamo za vas odlične vijesti. Mastercard vam omogućava da osvojite putovanje u Disneyland Paris za četveročlanu obitelj i iz prve ruke doživite iskustvo iz animiranih filmova.

Kako biste pristupili nagradnom natječaju "Bajka za cijeli život" i dobili priliku osvojiti ovu vrijednu nagradu, trebate u obliku komentara na Facebook stranici Mastercarda Hrvatska podijeliti ime Disney princeze ili princa koju biste voljeli upoznati te obrazloženje zašto baš tu princezu ili princa želite upoznati. Nagrada se dodjeljuju preko web randomizera koji nasumičnim odabirom bira dobitnika. Komentar dobitnika mora biti u skladu s pravilima natječaja, koje možete pronaći OVDJE.

Nagrada uključuje trodnevne ulaznice za 4 osobe, dva noćenja u jednoj obiteljskoj sobi za četiri osobe u Disney Newport Bay Club Hotel, tri prepaid kartice po 150 eura te gala večeru za četiri osobe, a razdoblje korištenja nagrade je od 2. do 4. prosinca 2023.

Nagradni natječaj počinje od 00:01 sati 15. rujna i traje do 23:59 sati 30. rujna 2023.

Ne propustite jedinstvenu priliku doživjeti svijet kroz ružičaste naočale, uroniti u svijet mašte i svojoj djeci, ali sebi samima, ispuniti najljepše snove!

Pročitajte više