Osvojite ulaznice za koncert Tamare Obrovac i Karena Asatriana u INK-u u Puli

DARUJTE sebi dragu osobu za Valentinovo koncertom kojeg će se zasigurno jako dugo sjećati. Index najbrže daruje dvaput po dvjema ulaznicama za koncert IstrArmenia ensemble u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, 14. veljače. Najnoviji projekt naše jazz dive Tamare Obrovac suradnja je s armenskim pijanistom Karenom Asatrianom. 

IstrArmenia ensemble je projekt u kojem se susreću istarski i armenski duh, dvije glazbene priče, dva rukopisa, dvoje autora, izvođača, oboje u potrazi za istinskim izričajem kroz prizmu vlastite tradicije ispričane jezikom suvremenog jazza. 

IstrArmenia ensemble čine Tamara Obrovac na vokalu i flauti, Karen Asatrian na klaviru i violini, Carlos Sungurlyan na oudu i bouzukiju, Uroš Rakovec na gitari i mandolini, Zvonimir Šestak na kontrabasu i neponovljivi Kruno Levačić na bubnjevima.

Najbržima poklanjamo dvaput po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "IstrArmenia ensemble - Valentinovo" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više