Ovako je izgledala kada je tek došla u Hollywood - danas slavi 58. rođendan

Screenshot: Youtube

SLAVNA glumica zavodljiva je i na pragu šestog desetljeća, a mnogi pamte i njezine prve uloge u Hollywoodu. Naravno, riječ je o Sharon Stone koja danas slavi svoj 58. rođendan.

Možda niste znali, no Sharon je već sa 15 godina upisala fakultet, ali je sanjala o holivudskoj karijeri pa je od njega brzo i odustala. Inače je jedna od najinteligentnijih zvijezda s IQ 154, a kako je bila svjesna svoje ljepote istu je odlučila i unovčiti.

Vrata filma otvorila joj je osvojena titula na lokalnom izboru za Miss.

Svoju prvu veću ulogu imala je u filmu "Deadly Blessing" 1981., uslijedile su i druge uloge, no trebalo je proći čak deset godina do one koja je obilježila njezinu karijeru u "Sirovim strastima", fatalne scene ispitivanja u policijskoj postaji i križanja nogu.

Kritičari su je doživljavali samo kao seks simbol, no Sharon je dokazala da je itekako dobra glumica. Iako je priznala da joj je neko vrijeme bilo teško prihvatiti svoje godine, sada je objeručke prihvatila život i sve što nosi.

"Ljubav i život su kao ocean. Ponekad je plima, ponekad oseka, a nekad djeluje kao prokleta pustinja. Srećom ja sam pustinjski cvijet, pa mi ne smeta previše", rekla je Sharon koja i danas izgleda sjajno.


 

Kada se udala za urednika Phila Bronsteina, postala je i majka. Posvojili su sina Roana Josepha Bronsteina 2000., nakon čega su se i rastali. Ipak, Stone je nakon razvoda posvojila još dva sina.

2005. u njezin je život ušao Laird Vonne, a godinu kasnije i Quinn Kelly Stone.

Pročitajte više