"Ovo je pravi VAR": Navijač u Kataru snimljen kako prati utakmicu na neobičan način

Foto: TikTok

JEDAN je navijač na utakmici Brazila i Srbije u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru snimljen kako gleda utakmicu uz pomoć mobitela i dalekozora.

Snimka je postala hit na TikToku, a uz objavu stoji opaska kako je "ovo pravi VAR". 

@cristina_balles Let me introduce you the REAL VAR #fyp #foryou #var #worldcup2022 #qatar #qatar2022 #doha #viral ♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

Navijač je očito bio smješten malo više na tribini i snašao se spojivši dvogled i mobilni telefon, a vjerojatno nije pojma imao da će ga njegov izum za blisko praćenje utakmice proslaviti na TikToku.

Hit na TikToku

"Dozvolite da vam predstavim pravi VAR", stoji u opisu videa koji je pogledalo gotovo 29 milijuna ljudi, a izazvao je i brojne reakcije korisnika, od kojih ćemo neke izdvojiti.

"Možda je tražio Lionela Messija", "Čovjek nije dovoljno milijarder da bi sjedio u prvim redovima", "Jako dobar izum zapravo, uopće vam ne trebaju nove verzije Samsunga i iPhonea", "Čovjek živi u 3022. godini", "Možda snima brazilske navijačice", "Znate da je bogat kada ima takav mobitel bez ikakve zaštite na njemu", samo su to neki od komentara ispod videa.

Pročitajte više