Oženio se Marko Perković Thompson

MARKO PERKOVIĆ THOMPSON oženio se Sandrom Rogić Kanađankom porijeklom iz Šibenika. Vjenčanje je proslavljeno preksinoć u jednom od najelitnijih restorana u Toronu u društvu dvjestotinjak svatova, uglavnom Sandrine rodbine.

Thompson je 26-godišnju Sandru upoznao za vrijeme turneje po Kanadi i Americi prije dvije godine. Ona je početkom ove godine doputovala u Hrvatsku te ga je u tajnosti pratila na brojnim njegovim koncertima.

Nakon što je odradio zadnji koncert prije korizme, jer za vrijeme korizme nikad ne pjeva, Thompson je otputovao u Toronto obitelji svoje nove supruge.

Mladi par je posljednjih tjedana putovao američkim kontinentom, a zaručili su se uoči vjenčanja. U Hrvatsku planiraju povratak u svibnju, kada će napraviti veliku feštu za rodbinu i prijatelje.

Marko Perković iza sebe ima propali brak s pjevačicom Danijelom Martinović. Taj brak je u javnosti skrivan, a za njega se saznalo nakon što se popularni par rastao. Brak s Danijelom Thompson je sklopio u Crkvi. Budući da Crkva ne dopušta ponovno vjenčanje, Thompson je zatražio od Crkve da se taj brak poništi. Navodno se prijateljima pohvalio da bi ishod mogao biti pozitivan.

Pročitajte više