Paris Hilton u novom reality showu traži najboljeg prijatelja

OBZIROM da se Paris "proslavila" reality showom "The Simple Life", bilo je i za očekivati da će uskoro dobiti nasljednika, a novi projekt najpoznatija svjetska "party girl" nazvala je "Paris Hilton's My New BFF" i najavila kako će pred kamerama, u nekoliko izlučnih krugova i niz zadataka za kandidate, izabrati novog najboljeg prijatelja. Interes je, pišu američki mediji, veći od očekivanog - svi se žele družiti s Paris!

Nakon što bogatašica među tisućama prijava odabere 20 najzanimljivijih, preselit će ih u kuću u kojoj će ih nekoliko tjedana poučavati osnovama njezinog života - šminkanju, tračanju i, naravno, izdržavanju dugonoćnih razularenih zabava. Natjecatelje će eliminirati "po vlastitom nahođenju", a u izboru njezinog novog prijatelja svojim će glasovima sudjelovati i gledatelji MTV-ja, koji je otkupio prava na prikazivanje showa.

Prema najavama, zavođenja u emisiji neće biti. Mnogi, naime, misle kako će Paris pred kamerama birati dečka, pa su bogatašici već počele stizati ljubavne ponude, a ni prosidbe u prijavama putem e.maila nisu rijetkost.

Paris je, podsjećamo, svoje prve korake pred kamerama napravila u reality showu "The Simple Life", u kojoj joj je društvo pravila njezina najbolja prijateljica Nicole Richie, a projekt je ukinut nakon treće sezone prikazivanja, što se na američkom televizijskom tržištu, preplavljenom emisijama sličnog karaktera, smatra velikim uspjehom.

D.K.

Pročitajte više