Paris i na niskim temperaturama zna kako i gdje pokazati gaćice

NERADNICA broj jedan više nije ni izbliza problematična kao u svojim predzatvorskim danima, no jedne se navike ipak ne može tako lako riješiti - prije nekoliko dana boravila je u hladnom New Yorku, no i na temperaturi koja se kretala oko nula stupnjeva Celzijevih uspjela je pokazati gaćice, ovaj put ispod najlonki kojima, zahvaljujući nepristojnim paparazzijima, možemo prebrojati šavove.

Paris više ne vozi pijana, no njezin osebujni karakter i dalje živcira ljude koji joj se nađu na putu. Najnovija reakcija stiže od australske manekenke Mirande Kerr, koja je poznatu bogatašicu optužila da joj je ukrala outfit nekoliko trenutaka prije izlaska na pistu. Sudbonosni susret dogodio se na reviji Victoria's Secreta.

"Stajala sam kod izlaza na pistu, a Paris je mirno ušetala u backstage i rekla producentu 'Želim ovu haljinu', pokazujući na ono što sam nosila. Uzela mi je prekrasnu ružičastu haljinu", jada se Miranda Kerr, smatrajući nepoštenom činjenicu da Paris može odjenuti "sve što poželi pa, čak, i ako je to nešto na drugim ljudima". Sreća razmažene bogatašice ipak nije dugo trajala jer je na reviju u zadnji tren došla još veća zvijezda.

Paris je, naime, namjeravala zatvoriti spektakularnu reviju Victoria's Secreta, no iza piste pojavila se i Naomi Campbell, kojoj je na kraju pripala sporna ružičasta haljina. "Samo su skinuli haljinu s Paris i ona je ostala nasred backstagea potpuno gola", priča Miranda Kerr i likuje što je slavna Hiltonica doživjela njenu sudbinu. Ah, ta manekenska taština...

D.K.
Foto: The Sun

Pročitajte više