Party girl Maja Šuput: Zrće, Piranha, Mikonos i tulumi "do pada u nesvijest"

MAJA ŠUPUT ovog je ljeta bila otprilike 40 dana po jadranskoj obali gdje je održavala koncerte, a u međuvremenu partijala "dok nije pala u nesvijest". Sve je krenulo sa plažom Zrće gdje je pet dana tulumarila od jutra do sutra. "Nisam na Zrću bila godinama jer sam mislila da taj ritam u svojim godinama više ne bih mogla izdržati, međutim, odlično mi je išlo i bila sam puna energije", rekla je Maja koja se nakon Zrća uputila u Makarsku na sedam dana kako bi "ponovno osjetila čari makaranskog noćnog života koji je poznat po brojnim tulumima i divljim provodima".

"Ali, najbolje u životu sam se provela na Mikonosu u Grčkoj gdje sam se s prijateljima uputila nakon Makarske. Mislim da tako blesava kao na Mikonosu nisam bila od maturalca. Najljepši restorani i najluđi klubovi, cijeli otok je podređen zabavi koju najviše vole ljudi u kasnim dvadesetima i ranim tridesetima. Moram priznati da sam tamo nerijetko pomislila kako ću pri povratku u Hrvatsku neke organe morati presađivati koliko su tulumi bili ludi i nezaboravni", pohvalila se Maja kojoj su jedine negativne stvari vezana za putovanje u Grčku cijene, naime, "sve je urnebesno preskupo i tamo odlaze samo oni koji si to mogu priuštiti, tako da nema klinaca, što je u biti velika prednost".

Stinica, Gardaland i "lažni dečko"

Uslijedio je odmor nakon mnogobrojnih besanih noći, a mirni kutak je pronašla u mjestu Stinica pored Jablanca gdje je posjetila staru prijateljicu. Maja Šuput, luckasta kakva jest, niti u Stinici nije imala mira, pa je od pet dana provedenih u pitoresknom mjestašcu, četiri dana tulumarila do zore. Stimica je ostala gdje ju je ostavila, a s "lažnim dečkom", bubnjarom Kikijem iz njezinog benda se uputila u Opatiju na četiri dana vidjeti "što ima novoga u svijetu jet-seta". Kao što je najavljivala prije ljeta, s društvom je prošlog ponedjeljka otišla u Gardaland gdje je se najviše dojmio "Mamut" - vlak smrti napravljen od drva koji vozi "tristo na sat, pa je cijela vožnja prošla žmirećki!".

"Nisam mogla otvoriti oči, grčevito sam se držala za osobu pored sebe i urlala na sav glas, jer je to vlak koji te s boka okreće koliko ti se u tom trenutku okreće želudac. Kad smo sišli s vlaka i pogledali fotografije koje aparat automatski uslika prilikom vožnje, svi su se smijali a ja sam jedina u grčku žmirila. Svi su tada smijali meni", kroz smijeh je rekla Šuput koja se napokon vratila u Zagreb. Kad je i sama pomislila da više ne može, da će joj tijelo i mozak otkazati nakon toliko dana tulumarenja i gaža, skupila je snagu i provela se na sinoćnjem R'n'B Confusion partyju u Piranhi.

Na zimu opet tulumarenje - krstarenje s prijateljicom

"Moram priznati, u Piranhi mi je najčešće turbo!", rekla je Maja koja od ponedjeljka počinje učiti svirati bubnjeve jer će na budućim koncertima u nekim pjesmama sama udarati s palicama. Sutra već putuje u Sveti Križ Začretje gdje ima koncert, a nakon toga se detaljno počinje pripremati za nastup na glazbenom festivalu u Zenici. "Moja pjesma 'Raj i pakao' se našla na šestom mjestu bosanske ljestvice singlova, što me jako veseli i povodom čega su me iz Zenice zvali da tamo nastupam. Jako sam sretna i jedva čekam da otputujemo", naglasila je Maja Šuput koja već ima planove za zimu. Tad će se s prijateljicom na velikom kruzeru zaputiti prema Zapadnom Mediteranu gdje će ih čekati Gibraltar, Španjolska, Francuska i Kanarsko otočje.

Lana Vukičević
Foto: Index

Pročitajte više