Pauza za ručak je novi happy hour

Foto: Press

PAUZA za ručak, možda najljepši dio svakog radnog dana. Nema tog dana na poslu kojeg barem malo ne može popraviti dobra pauza za ručak. No koliko puta nam se svima za vrijeme "svete pauze" zavrtjela ista misao u glavi - "Kada bi barem sada mogli popiti pivo". Svi provodimo dosta vremena marljivo radeći i zaslužujemo osvježenje koje će nam na trenutak povratiti potrebni elan. Mnogima od nas to osvježenje samo i jedino može biti vrhunsko pivo, ali pivo nakon posla - naravno, no za vrijeme radnog dana - nikako. Srećom, sada se ta situacija promjenila. Heineken 0.0 svojim je dolaskom na scenu zauvijek promijenio popis prilika u kojima bezbrižno možemo uživati u izvanrednom okusu piva.

Heineken 0.0 pogodio je zlatnu žicu - kamen mudrosti svakog pivara koji je pokušao napraviti pivo bez alkohola - i proizveo nemoguće: pravo pravcato pivo, punog i bogatog okusa s nula alkohola. Riječ je o bezalkoholnom pivu koje nije rezultat kompromisa već iskrene želje da se svijetu ponudi užitak i u situacijama kada nije primjereno piti alkohol. No Heineken 0.0 neće zadovoljiti samo one koji sanjaju o savršenom bezalkoholnom pivu, već i one koji sanjaju o pivskom užitku s minimalnim brojem kalorija. Sa samo 21 kalorijom na 100 ml piva, Heineken  0.0 se neće pobrinuti samo za osvježenje već i za vašu liniju.

Što je pivo ako ne pauza u boci, pauza koju svi zaslužujemo, pogotovo za vrijeme radnog dana? Danas je taj užitak  postao stvarnost i možda je upravo to dobar povod da već ovih dana pozovete kolege na pauzu za pivo i zajednički nazdravite svim budućim pauzama za ručak koje uz Heineken 0.0 više nikada neće morati proći bez piva.

Pročitajte više