Pet milijuna pregleda: Tip ju je blokirao jer mu je sporo odgovarala na poruke

Screenshot: TikTok

Jenny Nguyen-Don iz Londona nedavno je na TikToku podijelila video u kojem je ispričala svoje iskustvo dopisivanja s jednim tipom s kojim je trebala ići na spoj, ali on je odlučio blokirati njezin broj zato što mu nije dovoljno brzo odgovarala na poruke. Video je pregledan gotovo pet milijuna puta.

@jennyisthegreatest Men are so sensitive #hingedating #oldmenareweird #hingehorrorstories #ilovechicken #illjuststaysingle ♬ original sound - Jenny Nguyen-Don

"Trebala sam imati  spoj večeras. Plan je bio da se nađemo na Gradskom trgu u 18:15, pa sam u 17:30 poslala tipu poruku: 'Polazim, trebala bih stići na vrijeme'", opisala je 29-godišnjakinja i zatim objasnila da se vozila podzemnom željeznicom, gdje nije imala signala.

"Stigla sam na mjesto sastanka u 18:17, zakasnila sam dvije minute. Uzela sam mobitel kako bih mu poslala poruku i iskočile su mi obavijesti. Tip mi je poslao dvije poruke dok sam se vozila, ali nisu mi bile stigle", ispričala je.

Prvu poruku poslao joj je u 17:47 i zvučao je opušteno i pozitivno. Iduću je poslao u 18:09, nakon što mu ona nije odgovorila. "Šališ li se ti sa mnom?" napisao joj je. Ona mu je htjela odgovoriti kad su joj poruke stigle, ali njegova je fotografija na WhatsAppu nestala. Točnije, blokirao ju je.

"Kakav luzer. Još ima 36 godina"

S obzirom na to da mu više nije mogla slati poruke na toj aplikaciji, javila mu se na aplikaciji za upoznavanje gdje su se prvotno dopisivali i pokušala mu objasniti situaciju. Odjednom se njemu pojavila fotografija na WhatsAppu i javio joj se.

Upoznali su se uživo i ona ga je napala zbog blokiranja. On je, prema njezinim riječima, tvrdio da "ima problema s WhatsAppom" i da "ni njegovi prijatelji često ne mogu vidjeti njegovu fotografiju". "Nakon toga samo sam pomislila - kakav luzer. Još ima 36 godina", zaključila je.

"Ovo je super. Potrošila si 45 minuta života, a mogla si 45 godina", "Čekaj, blokirao te jer mu nisi odgovorila na poruku 20 minuta?", "36 godina i tako se ponaša", "Nadam se da ne planiraš više ništa s njim", "Vrišti nesigurnošću", samo su neki od komentara ljudi ispod njezine objave.

Pročitajte više