PETA iskoristila Tigera Woodsa u kampanji: "Previše seksa može biti loše... također i za male tigrove"

"PREVIŠE seksa može biti loše", poruka je sa jumbo plakata smještenog u Windermereu na Floridi, rodnom mjestu američkog golfera Tigera Woodsa. Kampanju s Tigerom Woodsom u glavnoj ulozi pokrenula je međunarodna organizacija za zaštitu životinja PETA. Njome se vlasnike poziva na sterilizaciju kućnih ljubimaca kako bi se smanjio broj napuštenih životinja u azilima, a time posredno i njihovo uspavljivanje. Naime, svake godine samo u SAD-u u skloništima za napuštene životinje završi od šest do osam milijuna pasa i mačaka, a gotovo ih se polovicu eutanazira jer im je nemoguće pronaći novi dom.

Isti je slogan korišten i na plakatima s porno glumicom Sashom Grey. Ipak, poznati golfer Tiger Woods je zahvaljujući seksualnom skandalu dobio i dodatak sloganu pa on u cijelosti glasi: "Previše seksa može biti loše... također i za male tigrove. Poštedite svoje mačke i pse nevolja: Kastrirajte ih ili sterilizirajte".

Budući da se PETA već neovlašteno znala okoristiti poznatim osobama pa je tako nedavno za svoju kampanju iskoristila američku predsjedničku obitelj (bez suglasnosti Bijele kuće američke gradove je PETA oblijepila plakatima Baracka i Michelle Obame iako oni nikad nisu pristali sudjelovati u njihovim kampanjama, pa su sporne plakate bili prisiljeni ukloniti), teško je povjerovati da je Tiger Woods, koji se prošlog tjedna javno ispričao zbog svoje promiskuitetnosti, pristao na ovu kampanju.

Pročitajte više