Petra Vlahova popljuvao žiri Plesa sa zvijezdama: Što se mene tiče, mogli bi biti oštriji

PROŠLE subote započela je i peta sezona popularnog showa Ples sa zvijezdama. Osam novih zvijezda, profesionalni plesači i već dobro znani žiri, u prvoj emisiji krenuli su brzim tempom pa je tu bilo svega. Kao najbolji par proglašeni su Mila Horvat i njezin plesni partner Robert Schubert, a najmanje bodova, tek 18, osvojili su voditelj Petar Vlahov i njegova seksipilna partnerica Ana Domišljanović. Tko je "kriv" za njihovu lošu izvedbu plesa cha-cha-cha, otkrili su nam Ana i Petar koji su se danas uvježbavali koreografiju za sljedeću emisiju.

"Naravno da nisam zadovoljan svojim plesom, mislim da sam mogao puno bolje. Trema je odradila svoje, ali i jedna moja loša procjena. Nakon nedjelje sam to zaboravio i okrenuo se novom nastupu", kazao nam je Petar koji, unatoč dugogodišnjem iskustvu pred televizijskim kamerama, priznaje da je imao veliku tremu u subotnjem showu HTV-a.

"Da sam Labuđe jezero izvodio vjerojatno bi trema bila veća nego da sam vodio 'Otvoreno'"

"Da sam Labuđe jezero izvodio vjerojatno bi trema bila veća nego da sam recimo vodio 'Otvoreno'. To je jedno novo okružje za mene. Ne mislim na kamere kao kamere već ples kao takav. Čovjek bi trebao uživati u njemu, barem su mi tako rekli, a ne se mučiti s tim osjećajem", priznaje za Index voditelj koji se nada da će taj osjećaj savladati do njihova sljedećeg nastupa.


Iako je žiri bio poprilično oštar prema njemu te mu kazao kako su mu pokreti bili ukočeni kao da je u teretani, Petra to nije pogodilo već smatra da su trebali biti stroži. "Ma nisu me kritike nikako povrijedile. Oduševljen sam sa žirijem, bili su preblagi. Što se mene tiče mogu biti i za nijansu oštriji, a malo velikodušniji što se ocjena tiče", našalio se Vlahov.

"Naravno da računamo na prolaz"

Njegova partnerica, Ana Domišljanović, koja je za razliku od svog partnera, dobila same pohvale četveročlanog žirija, također kaže da se ne obazire na kritike već radi na tome da budu što bolji. "Rekla sam mu da bude spreman na svakakve komentare. Istina da su ocjene bile takve kakve su bile, ali ne možemo to promijeniti. Možemo promijeniti samo svoj ples što je na kraju krajeva i najbitnije", kaže nam lijepa Ana koja se baš kao ni Petar ne boji ispadanja već kaže: "Naravno da računamo na prolaz".

Dok Petar kaže kako mu je najveća konkurencija šarmantni Zijad Gračić, Ana smatra drugačije. "Mislim da svaki par govori za sebe. Sve je to vrlo relativno. u svakoj emisiji nam netko drugi može biti konkurencija", smatra profesionalna plesačica koja je pohvalila plesno umijeće Petrove kolegice Mile Horvat. "Odradila je to jako dobro. Mislim da je odlično otplesala", zaključila je fatalna crnka.

Pročitajte više