Pijana stjuardesa napravila kaos na letu: "Ako ne zavežete pojaseve, najebali ste"

Screenshot: Twitter

IAKO bi stjuardese trebale biti odgovorne za udobnost i sigurnost putnika u avionu, čini se da tu odgovornost ne shvaćaju ozbiljno baš uvijek.

Jedna od putnica na liniji iz Denvera prema Willistonu i Sjevernoj Dakoti putem Twittera se požalila na stjuardesu koja je na posao došla "pijana ili drogirana".

Sve je popratila fotkama stjuardese koja je vidno pod utjecajem opijata. Na njima vidimo kako sjedi izvaljena na svom mjestu i kako se nagurava s putnikom.

U svojoj je objavi Erika Gorman zahvalila kompaniji na "užasnom letu".

"Pijana ili napušena stjuardesa svima je ugrozila živote. Morala sam otići do kokpita, pozvati pilota i reći mu da je izmakla kontroli. Poslije leta su je čekale policija i hitna pomoć", napisala je ona.

Bez obzira na stanje u kojem se nalazila, stjuardesa se dokopala mikrofona i poručila putnicima svoju verziju sigurnosnog upozorenja.

"Ako vam pojasevi nisu dobro zavezani, najebali ste", navodno je rekla.

Kompanija United se ispričala putnicima zbog njenog ponašanja i navela da je stjuardesa suspendirana dok se ne istraži incident.

Cijela epizoda privukla je još više pozornosti s obzirom na to da se radi o kompaniji koja je do sad bila poznata po nekoliko skandala. Osim što su jednom prilikom divljački izbacili putnika iz aviona, na njihovim je letovima uspjelo uginuti nekoliko životinja među kojima su se našli štene buldoga i divovski zec.  

Pročitajte više