Pijanog Shiju LaBeoufa boli briga što ga policajci gledaju: "Bio je van kontrole"

Foto: Austin PD

HOLIVUDSKI glumac Shia LaBeouf ponovno je u problemima. Ovog je puta uhićen u Austinu u Teksasu jer je u pijanom stanju trčao ulicom, a potom prešao cestu tijekom crvenog svjetla na semaforu, dok su ga promatrali policajci.

Vjeruje se da je 29-godišnji glumac u Austin došao na Austin City Limits Music Festival u petak, gdje je popio koje piće previše. Svjedoci koji su se našli ispred lokalnog bara tvrde da je bio izvan kontrole. Navodno su mu policajci rekli da ne smije prijeći cestu, no on nije obraćao pažnju na njih.

Jedan je svjedok za TMZ ispričao da se glumac ponašao bizarno te da se činilo da je pod utjecajem nečega. Kad je prešao cestu, policajci su ga zaustavili i stavili mu lisice na ruke.

Prevezen je u lokalni zatvor gdje je podignuta prekršajna prijava zbog toga što je bio u alkoholiziranom stanju u javnosti. Glumčev glasnogovornik zasad nije komentirao događaj.

Osim TMZ-a, fotografije i snimke uhićenog glumca objavili su i brojni svjedoci, koji su zgrabili svoje mobitele čim su vidjeli što se događa.

Podaci o uhićenju mogu se pronaći i na stranicama lokalne policijske postaje.

Ovo nije prvi put da je Shia uhićen zbog divljanja u alkoholiziranom stanju. U lipnju prošle godine uhićen je u New Yorku, a nakon toga otišao je na odvikavanje od alkohola. S obzirom na to da je nedavno punio novinske stupce zbog svađe s djevojkom Mijom Goth, kad se također čudno ponašao u javnosti, predviđamo da će glumac još jednom morati na odvikavanje. 

Pročitajte više