Pjevač Linkin Parka borio se s teškom depresijom, stihovi novih pjesama puni su suicidalnih misli

Foto: Rex/Cover Images

SVIJET je potresla vijest o smrti Chestera Benningtona, pjevača grupe Linkin Park. Chester se objesio u svom domu u LA-u, a njegovo tijelo pronađeno je jutros. Fanovi diljem svijeta u šoku i nevjerici tuguju, a internet je prepun oproštajnih poruka.

Chester Bennington se ubio na dan kada je izašao novi spot Linkin Parka i na rođendan svog prijatelja Chrisa Cornella, što mnogi fanovi smatraju znakovitim. 

Nije poznato je li Chester ostavio oproštajno pismo, ali mogući razlog samoubojstva je teška depresija s kojom se godinama borio. Britanski The Sun piše kako je ogledalo duševnog stanja popularnog pjevača pretposljednji singl "Heavy" koji je prepun suicidalnih misli.

"Mrzim svoj um  // prepun problema koji su tako suvišni //  samo da se stvari malo smire...", stihovi su spomenute pjesme, dok je za refren Chester napisao stihove u kojima pjeva da će biti slobodan onda kada odustane.

Mike Shinoda novinarima je rekao da je Chester bio jako loše na dan kad su pravili pjesmu.

"Prvo mi je rekao da je sve ok, a onda je pukao i rekao mi: "Nisam dobro, jednostavno nisam dobro! Previše lošeg mi se događa! Tonem!"

Svjetski mediji su se raspisali i o njegovoj ovisnosti o drogama i alkoholu, ali i o zlostavljanju koje je navodno trpio kao dječak.

Pročitajte više