Pjevačica koju je Pernar odao: 11 godina sam čekala da skuže što mi je

Foto: Instagram

ČINI se da pjevačici Niki Antolos nije nimalo drago što je Ivan Pernar podijelio status koji je napisala u zatvorenoj grupi "Oštećeni cjepivima", koju je on pokrenuo.

"Jučer smo imali divan koncert na Špancirfestu. Divna,topla publika koja pleše, pjeva te ostaje i kad ne poznaje pjesmu.. I onda se dogodi da u backstageu skužim da je ono, što sam napisala u zatvorenu grupu izašlo u medije.

Da budem točnija, o mome djetetu. To je ono što mi smeta..

I sad.. nije bitno ni to o čemu se radi koliko mi je ružno da moje dijete to jednom na internetu čita uz, naravno, standardno ružne komentare trolova..

Da, moje dijete je bilo redovno cijepljeno, ja sam bila jedna od apsolutnih pristaša na cjepivo bez i jednog pitanja (ukratko glupa ko’ stup) sve dok me to nije opalilo po srcu a moju Siu po zdravlju..

Sada više ne vjerujem to što mi govore. Dok sama dobro ne istražim, koliko god je to naravno moguće jednoj materi, ne padam na “morate i to svi rade” na “nije vam ništa i mama djeca plaču”.

Ja sam 11 godina čekala da oni skuže što im govorim, da bih si sama na kraju otkrila bolest. Zato više nemaju moje povjerenje. I gotovo..

Moje dijete ima (Bogu hvala sada samo male) posljedice CIJEPLJENJA, ne bilo čega drugog. Ja nisam protiv cijepljenja, ja sam za hebeno dobro istražene moguće reakcije svakog djeteta ponaosob. Za test na alergiju svega što cjepivo sadrži .

Ne treba mi nitko biti “odgovoran za posljedice” jer kad ti se dijete razboli, zaboli te hoće li netko u zatvoru sjediti, jer to ne vraća zdravlje tvome srcu!

Hoću imati pravo znati sve što ulazi u tijelo moga djeteta, sprečavanje mogućnosti ugrožavanja zdravlja.

Hoću da liječnik zapise svaku reakciju djeteta na cjepivo i NAGLASI ISKRENO da je poslije cjepiva.

Ne naglašavajte tako očito da je grupa gospodina Pernara, jer to je namjerno skrivanje realnih ljudi i njihove djece s posljedicama cijepljenja pod podsmjeh.

Ugrožavanje djetetova zdravlja je zlostavljanje, a upravo je to mome djetetu učinjeno.

Više neće tako ići..

Mogu oni 1000000 puta biti liječnici, ali ja sam mama, koja je gledala i gleda svaki dan što su napravili. Ne samo mome djetetu, već više od 8000 djece. Ne može se više o tome šutjeti..

U ovome ne može ,,većina” proći dobro, već svi. Ili tako ili se bodite sami", napisala je.

Antolos je u grupi opisala što se događalo njenoj kćeri Sieni nakon cijepljenja.

"Od tada vidjele su se promjene koje su jako sličile na autizam (vrtjela se u krug, slaganje igračaka po veličini u redu kroz cijeli stan…). Bogu hvala uz molitvu sve je otišlo. Ostalo je 'samo' grčenje lica i ručica kada je uzbuđena dan danas. Nikad više moje dijete neće dobiti ništa. Zato srcem i tijelom spremna sam za borbu", napisala je među ostalim.

Pročitajte više