Pjevačici koja tvrdi da je našla lijek za koronu žiri poručio: Ne znaš pjevati

Screenshot: Nova TV

NA pozornici Supertalenta ponovno se predstavila samoprozvana operna pjevačica Sandra Sandalli, koja se u show prijavila i 2019. godine.

Martina Tomčić joj je tada otvoreno rekla i da je više nikada ne želi čuti, no ona se ipak odlučila vratiti, a objasnila je i koji je bio problem s njezinim zadnjim nastupom u showu.

"Tada se dogodio jedan mali problem, pjevala sam preglasno i preblizu mikrofonu, što je onemogućilo transformaciju mog glasa preko elektronskih uređaja. Ja sam bila jako razočarana, bila sam u dilemi, ja znam da ja znam pjevati, i da mogu jako visoko i nisko, pa sam odlučila istrenirati svoj glas. Nadam se da će to sad biti bolje", ispričala je prije svog nastupa Sandra koja je rođena Zagrepčanka, ali živi u Švicarskoj.

Žiri ju je upitao zašto se vratila u show, na što je rekla da je puno spavala i sanjala da se riješi problem s koronom, a tvrdi i da je našla lijek.

Ja sam u 11. mjesecu prošle godine oboljela od korone, napravila sam si rakiju s ljekovitim biljkama, počela sam to odmah konzumirati i nakon deset sati nestali su svi problemi i simptomi. Poslije toga sam napravila test i bio je negativan. Shvatila sam da su te biljke direktno uništile taj virus korone, ponudila sam to drugima i svi su ozdravili u vrlo kratkom roku. Biljka o kojoj je riječ je špicasti trputac po kojem gazimo svaki dan", ispričala je i ostavila žiri u šoku. Šokirala ih je i svojom pričom o duhovima za koje kaže da ih vidi i komunicira s njima jer je direktno povezana s Bogom.

Korona, kako kaže, nije ostavila posljedice na njezin glas, a ovaj put je odlučila pjevati O Sole Mio. Žiri ponovno nije bio oduševljen i jedino joj Janko Popović Volarić nije dao X tijekom nastupa, a Davor Bilman joj je otvoreno rekao da ne zna pjevati.

Kad je napustila pozornicu, kazala je kako se više nema namjeru vratiti u show, a potom je najavila i veliku elementarnu katastrofu 2023. godine koja će pogoditi svijet. 

Pročitajte više