Pjevala Cecu u Zvezdama Granda: Otkriveno tko je cura koja bi posao kod Bandića

Screenshot: N1

NIJE DUGO trebalo da se na društvenim mrežama otkrije identitet studentice iz Zagreba koja je odgovorima u anketi N1 televizije postala hit.

Riječ je o mladoj Doris Drinovac koja se prije nekoliko godina najčešće mogla vidjeti kao kandidatkinja na izborima ljepote. Tako je pokušavala postati Miss Zagreba i Zagrebačke županije, odnosno Miss Supranational Hrvatske.

Iste 2016. godine proglašena je prvom pratiljom u izboru za Lice godine, a kad je vidjela da od izbora ljepote nema ništa, Doris se bacila na pjevanje. 2018. godine nastupala je u srpskom talent showu Zvezde Granda, gdje je na audiciji izvodila pjesmu "Nevinost" Svetlane Cece Ražnatović, no zbog velike treme, nije ju mogla izvesti do kraja.

Zatim se okušala s "Mrgude" Slavice Ćukteraš, no ni to joj nije donijelo prolaz dalje. 

Podsjećamo, ova studentica javne uprave postala je hit na društvenim mrežama nakon što je rekla: "Da, zaposlila bih se u državnu firmu, kod svoga Bandića."

"Pa dobro, ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu jer mislim da je doprinio gradu. Nema čovjeka koji jednostavno nije bar nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela kod njega nekako zaposliti danas-sutra kad završim fakultet", dodala je.

 

Pročitajte više