Plavi tim u Survivoru dobio još hrane, Matea i Mihaela se prejele pa im bilo loše

Foto: Press

Nova nadmoćna pobjeda plavog plemena donijela im je novu nagradu i još hrane, ali nisu je svi podnijeli jednako. Naime, Matea i Mihaela su se toliko prejele da im po povratku u kamp nije bilo dobro. "Ja sad jedem i ne znam zašto jedem", kaže Matea, a Mihaela je dodala: "Jedem jer me strah da ću ostati bez hrane." Toliko su se svi najeli da je čak i Martina bila spremna podijeliti dio svoje hrane s drugima. "Martina dijeli - i to se dogodilo!", komentirala je Mihaela.

U igri su se bodovi mijenjali iz runde u rundu, ali osmi, pobjednički bod, plavom je timu donijela Mihaela u srazu s Vesnom te je plavo pleme odnijelo pobjedu rezultatom 8:6. "Opet smo došli u neku fazu kao kad su Varja i Ivana bile tu, da nemamo manevra da pogriješimo, jer ako pogriješimo igramo kao da je kraj", riječi su kojima je Vojislav pokušao poraz objasniti Tijani koja kaže da se sama živcira za svaki bod.

U analizi igre, Mario je plavom timu kazao: "Spasili ste svoje ćevape, ali nemojte podcijeniti crvene." Plavi, svjesni snage crvenih, na jedno popodne ipak su tu misao stavili sa strane te uživali u okusima mesa, prvi put u dugo vremena.

"Ćevapi su bili jako dobri, ne znam je li to zbog toga što smo izgladnjeli", rekao je Dorian koji je bio posebno oduševljen ajvarom, toliko da ga je stavljao i u šumsku salatu. A sada maštaju da nastave svoj niz pobjeda kako bi na novo plemensko vijeće išli rasterećeni i s voljom da se nominirani član tima Alex vrati u pleme nakon eliminacijske igre.

Pročitajte više