Playboyeva zečica u zatvoru: "Lezbijke žele seks sa mnom, čitam Bibliju da se oduprem iskušenju"

Foto: Instagram

PLAYBOYEVA zečica Angie Vu Ha ispričala je da se, nakon što je završila u zatvoru, okrenula Bogu i Bibliji kako bi se oduprla lezbijskom iskušenju. Angie, vijetnamska kraljica ljepote i DJ-ica, uhićena je na njujorškom aerodromu u studenom dok je s devetogodišnjom kćeri pokušavala pobjeći iz SAD-a u Kinu. Optužena je za otmicu djeteta u Francuskoj, jer nije vratila kćer svom bivšem suprugu, Francuzu Richardu Froggeru, koji ima skrbništvo nad njom.

Angie je u zatvoru posljednja tri mjeseca, a tvrdi da joj u apstinenciji od seksa pomaže molitva.

"Ovdje ima puno lezbijki, neke plavuše su mi se nabacivale. Zasad radije čitam Bibliju i shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da bez seksa ne mogu ni dva dana, a prošla su tri mjeseca. Pronašla sam Boga i spasio me, dane provodim moleći se i čitajući Bibliju", ispričala je za New York Daily News iz pritvora u Brooklynu, gdje se nalazi još sto žena.

Osim što čita Bibliju, Angie redovito vježba kako bi bila vitka, ali i da bude spremna za samoobranu.

"Nastojim ne upasti u probleme. Mislila sam da će zatvor biti puno gori, viđala sam ga samo na televiziji, čitala o grupnim silovanjima i tučnjavama te sam se zarekla da ću se braniti pod svaku cijenu", rekla je.

Zasad nije poznato kad će izaći iz zatvora. 

Pročitajte više