Počela audicija za Survivor: Nekoliko tisuća zainteresiranih za 100.000 eura

NA AUDICIJI za novi reality show Survivor koja je počela danas u osam sati u kinu SC-a vlada neopisiva gužva. Potencijalni natjecatelji počeli su stizati već u šest sati ujutro.

Po našim slobodnim procjenama, oko osam sati, na audiciju za Survivor stiglo je već oko tristotinjak potencijalnih natjecatelja, a smjestili su se u pedesetak metara dug red koji se proteže cijelim dvorištem SC-a.

Za audiciju se prijavilo par tisuća zainteresiranih što je organizatore nagnalo i na "molbu" potencijalnim natjecateljima objavljenu u dnevnim novinama 24sata. U tekstu se natjecatelje obavještava da će audicija trajati cijeli dan te se mole da ne dolaze svi u osam kako bi se izbjegla nepotrebna gužva. Sudeći prema slici iz dvorišta SC-a, "molba" očito nije urodila plodom.

Tako da dok čitate ovaj tekst, dvorište SC-a vrvi svakojakim likovima od kojih se svaki nada da će upasti u odobranih 18 koji će na Mljetu preživljavati 45 dana te možda osvojiti 100.000 eura.

Osim, barem na prvi pogled, "opasnih i tvrdih" momaka kojima red vrvi, daju se još vidjeti i kućanice, majke s djecom, djevojčice koje žele svojih petnaestak minuta slave, a nađe se i pokoji djedica koji neopisivo podsjeća na Robinsona.

Uglavnom, ekipa je šarolika i na prvi pogled djeluje zanimljivo. Hoće li žiri uspjeti prepoznati one najzanimljvije, vidjet ćemo kroz koji tjedan.

Pročitajte više