Podignuta optužnica protiv muža Nikoline Ristović zbog prijetnji Roku Gali

Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Instagram

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek. Terete ga da je lani u vili u Kaštelima prijetio suprugu vlasnice Roku Gali, nakon incidenta koji se dogodio.

"Zapalit ću ti kuću, otkinut ću ti glavu", navodno je Ristović kazao Gali, što je kod njega izazvalo osjećaj straha i bojazni za njegov život i imovinu, piše Dalmatinski portal.

Podsjetimo, Ristovići su imali incident u Kaštelima koji je kulminirao optužbama da su im ukradeni novac i nakit. Do sukoba je došlo kada su se Nikolina i Vidoje Ristović nakon večernjeg izlaska vratili pred vilu koju su iznajmili na dva tjedna. Zaštitari ih nisu puštali unutra. Ristović ih je nekako zaobišao i ušao u vilu. Unutra se konfrontirao s Galom. Stigla je i policija, a nakon što je dopušteno gostima da dođu po svoje stvari, ustanovilo se da nedostaju novac i nakit. 

Vidoje Ristović je na vrhuncu drame u Kaštelima zadržan u policiji zbog prijetnje Gali i priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Taj slučaj je tužilaštvo zaključilo podizanjem optužnice, ali još nije poznato što je s prijavom koju su podnijeli Ristović i Pišek. Prijeti mu kazna do 105 tisuća kuna.

Nikolina Ristović kratko je komentirala: "To je sve skupa smiješno. Jadno."

Pročitajte više