Pogledajte kakve stanove u Zagrebu možete kupiti s budžetom od 60 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

Na Index Oglasima u ovom trenutku se prodaju gotovo 35 tisuće stanova, a preko 5 tisuća ih se nalazi u Zagrebu. Zanimalo nas je kakve to stanove u našem glavnom gradu možemo kupiti s budžetom od 60 tisuća eura i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda.

Najskuplji izdvojeni stan prodaje se za 60 tisuća eura, dok je za najjeftiniji potrebno izdvojiti 55 tisuća eura. 

Kvaternikov trg, 37 m2

Oglašivač tvrdi da je ovaj stan u samom centru Kvaternikovog trga idealan za studente ili par. Velik je 37 metara kvadratnih, ima potpuno renoviranu kupaonicu, novi namještaj i pruža savršen mir. Stan se nalazi u polusuterenu i potpuno je suh te gleda na dvorište koje je na korištenje. S kupovinom stana dobivate sve stvari te bijelu tehniku. Cijena iznosi 60 tisuća eura.

Gupčeva zvijezda, 32 m2

Ova garsonijera veličine 32 četvorna metra nalazi se u ulici Nova Ves kod crkve Sv. Ivana, u blizini Gupčeve zvijezde, a sastoji se od hodnika, manje kuhinje, male kupaonice i prostrane sobe koja je i dnevna i spavaća soba. Cijela kuća u kojoj se nalazi ovaj stan, zajedno s ostala dva stana, kompletno je adaptirana 2012. godine. Lokacija je odlična i idealna za investiciju, a cijena iznosi 59 tisuća eura.

Savski gaj, 36 m2



Ovo je stan s velikim potencijalom koji je potrebno adaptirati. Velik je 36 m2, a sastoji se od hodnika, sobe, kupaonice, kuhinje, ostave i balkona. Smješten je na petom katu zgrade bez lifta, a s obzirom na lokaciju jako je dobro povezan s ostatkom grada. Prodaje se za 57.900 eura.

Remete, 30 m2

Dvoetažni stan od 30 kvadrata u Remetama koji se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, spavaonice na galeriji te kupaonice možete imati za 56 tisuća eura. Oglašivač ga je opisao kao odličan studentski stan, a u oglasu je priložio i video. Stan se nalazi u mirnoj i tihoj ulici, dobro je povezan autobusnim linijama s centrom grada, a ispred zgrade su i parkirna mjesta koja se ne naplaćuju.

Trešnjevka, 38 m2

Ovaj vrlo dobar stan na Trešnjevci vaš može biti za 55 tisuća eura. Stambena površina iznosi 38 metara kvadratnih, a stan se sastoji od sobe i predsoblja, kuhinje s blagovaonicom i boravkom, kupaonice s WC-om te hodnika s ormarima. Lokacija je mirna, a stan ima pogled prema dvorištu u kojem je i parkirno mjesto.

Pročitajte više