Pogledajte što je Rimac objavio na Prvi april: "Da ne čekate do lipnja..."

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL/Facebook

Mate Rimac oglasio se zanimljivo objavom na Facebooku na Prvi april.

"Otkrit ćemo nešto posebno 26. lipnja. Neki mediji nagađaju da će to biti hot hatch (op.a. oznaka za sportsku verziju nekog 'običnog' automobila). Pa, rasturili su! Odlučili smo da vas sve ne tjeramo da čekate do lipnja. Evo ga... Duhovni nasljednik Yuga - u svakom pogledu. Konačno nešto za narod!", napisao je Rimac uz sliku automobila.

We will unveil something special on the 26th of June. Some media has speculated that it will be a hot hatch. Well, they...

Objavljuje Mate RimacPonedjeljak, 1. travnja 2024.

Šala ili...?

"Znamo da se zezaš, al ovo dobro izgleda. Mislim da bi pomelo europsko tržište", "Prednji kraj od Nevere, guzovi mi bacaju na Astru OPC. Bilo bi šteta da ovo ostane samo na Prvoaprilskoj sali", "Fenomenalno izgleda..Iako je danas aprililili auto na slici je " mrak", "Šalu na stranu, ali ovo izgleda top", pisali su oni uvjereni da je riječ o prvoaprilskoj šali.

No, bilo je i onih koji nisu toliko uvjereni da je riječ o šali. "Koji lik Mate Rimac.... Ovo izgleda nije aprilili ali pogođen dan za predstavljanje", smatraju neki.

Inače, Rimac, osnivač Rimac Automobila i Project 3 Mobilityja (P3), sredinom ožujka je na Facebooku, po svemu sudeći, najavio predstavljanje prototipa robotaxija. "Bešte, ljudi - ide robotaxi! Unveil 26.06.2024.", napisao je.

Pročitajte više