Pojavile se stare fotke: Pogledajte Tiju Mamić na predizbornom skupu SDP-a 2007.

Foto: Instagram/Zeljko Lukunic/PIXSELL

GODINE 2007. Tia Mamić, tada još Jurčić, s očuhom Ljubom Jurčićem bila je na predizbornom skupu SDP-a u Zagrebu uoči tadašnjih parlamentarnih izbora, a sada su osvanule te stare fotografije.

Na fotografijama Tia radosno pozira s Ljubom Jurčićem odjevena sva u crno. Jurčić je tad još bio SDP-ov kandidat za premijera, no krajem studenog te godine ipak ga je zamijenio Zoran Milanović.

Tia se tri godine kasnije udala za košarkaša Chrisa Warrena s kojim je 2011. godine dobila sina Dominica. "Chris je odlična osoba, nikada ne govori ružno o nikome. I moj očuh Ljubo ga je prihvatio odlično jer vidi da je osoba s velikim srcem, neiskvaren, pošten i prvenstveno jako radišan", otkrila je tada Tia za Index. 

Međutim, brak je puknuo početkom 2016. godine, a krajem iste te godine počelo se šuškati o njenoj vezi s Marijem Mamićem. Godinu dana kasnije par se i vjenčao.

"Mario se, kad smo on i ja tek krenuli, našao s Chrisom i rekao mu da je on njegova produžena ruka, da nije tu ga ga ničim zamijeni, nego je jednostavno htio da ga upozna, da vidi da je dobar i normalan čovjek, da je tu za Dominica, da zna da je teško jer tata nije stalno tu, ali da može računati na njega", ispričala je Tia nedavno.

Pročitajte više