Pokušan atentat na Snoop Dogga

U PUCNJAVI u Los Angelesu u četvrtak navečer nekoliko je metaka završilo u automobilu hip hop zvijezde Snoop Dogga, javlja CNN. Jedan od njegovih tjelohranitelja je ranjen, a Snoop nije ozlijeđen u pucnjavi.

Policija je nakon pucnjave izdala priopćenje za javnost, u kojem se kaže da je konvoj od pet automobila stajao na semaforu u centru Los Angelesa, a u jednom od automobila sjedio je Snoop Dogg.

Pucnjava je započela oko 9 sati navečer, nakon što je iz jednog automobila, koji je stao paralelno sa Snoop-ovim automobilom, otvorena vatra. Pucala su tri neidentificirana muškarca, a policija kaže da su pogođena dva automobila.

Snoop je putovao sa sedmoricom tjelohranitelja, od kojih su petorica njegovi prijatelji iz losangeleške četvrti Inglewood, a dvojica su rapperu dodijeljena od strane policije.

U pucnjavi je u leđa ranjen jedan od Snoop-ovih tjelohranitelja iz Inglewooda, inače bivši policajac. Policajac koji se zatekao na mjestu događaja, Brian Owen, za CNN je izjavio kako su napadači htjeli razgovarati s poznatim rapperom. Nakon kratkog razgovora, začuli su se pucnji.

Nakon napada nitko nije uhićen, a policija je nakon incidenta ispitala Snoop Dogga i njegove tjelohranitelje, kao i ostale ljude koji su se nalazili u pet Snoop-ovih automobila.

Pročitajte više