Policija upala u kuću, muškarac vikao "ubit ću te" zbog bizarnog razloga

Screenshot: Youtube

TKO se boji pauka još? Taj mali kukac izazvao je pravu dramu u Sydneyu. Naime, policija je primila panični poziv za koji se na prvu sumnjalo da je riječ o obiteljskom nasilju. Susjedi su zvali pomoć jer su čuli krikove "Ubit ću te, nema ti spasa!" i bacanje pokućstva, a kada je policija došla na lice mjesta jedva se suzdržavala od smijeha.

Vrata im je otvorio zajapureni muškarac koji se "borio" s - paukom. Lokalna policija objavila je cijelu priču na svojoj Facebook stranici, piše Guardian.

"Gdje je vaša žena?", pitao je policajac. "Nemam je", odgovorio je muškarac. "A gdje je vaša djevojka", nastavio je. "Nemam ni djevojku", uzvratio je muškarac, na što su mu policajci rekli kako su susjedi čuli krikove i nek prizna što je napravio.

Muškarac je tada priznao da se borio s paukom. "Vidio sam pauka. Bio je jako velik...", rekao je muškarac, a krikovi koji su se čuli bili su njegovi. "Žao mi je, to sam bio ja. Stvarno se jako, jako bojim paukova", ispričao je muškarac koji je jurcao kućom sa sprejom protiv insekata. Jedini tko je nastradao bio je mali pauk. Prema njegovim riječima, bio je to jedan jako veliki opasni pauk.

Pročitajte više