Posh Spice i Mirjana Sanader zajedno u prvim redovima modnih revija?

DOK SE neki čude kako supruga premjera Ive Sanadera, Mirjana, nosi torbu vrijednu čak 15 tisuća eura, s druge strane kontinenta, Victoria Beckham se fotka s onom u vrijednosti od vrtoglavih 40 tisuća eura.

Victoria ruku pod ruku s Dolce & Gabbanom

Lakirana crna torba koja nije ni po čemu pretjerano drukčija od onih jeftinijih, na sebi nosi etiketu Dolce & Gabbana koja joj je uvelike povisila cijenu. Osim što košta kao 60 hrvatskih prosječnih plaća ima i ime - Miss Sicily. Jedna od najpoznatijih žena nogometaša i bivša članica pop grupe Spice Girls, poznatija kao Posh Spice posjetila je Milano sa suprugom Davidom Beckhamom. Dok je on vjerojatno dogovarao sljedeći transfer, Victoria je uživala u shoppingu s dvojcem Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom.

Mirjana Sanader i Nicole Richie nose identične modne dodatke

Poznatu i razmaženu ženu nogometaša često možemo vidjeti u prvim redovima modnih revija u neposrednoj blizini Katie Holmes, Paris Hilton, Nicole Ritchie, a tko zna, možda im se pridruži i Mirjana Sanader sa svojom torbom koju je prije nekoliko dana prošetala zagrebačkom špicom. Prema saznanjima modnih stručnjaka, crna Hermes Birkin torba stoji oko 15 tisuća eura. Istu takvu ima i problematična Nicole Richie, bivša nepopravljiva partyjanerica i najbolja prijateljica Paris Hilton.

D.D.
Foto: Pixsell

Pročitajte više