Poslušao frenda u Milijunašu pa ostao bez 64.000 kuna. Znate li vi odgovor?

Screenshot: HRT

U VEČERAŠNJOJ epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" predstavilo se šest kandidata, ali samo dvoje ih je dobilo priliku osvojiti milijun kuna. 

Prva je bila Lucija Grabovac koja je zapela već na trećem pitanju pa joj je Tarik morao pripomoći. 

"Koja je stara narodna igra osobito popularna u krajevima Zagore i Hercegovine?" glasilo je pitanje koje je Luciju pomalo zbunilo jer, kako kaže, ne zna puno o tom kraju. Tarik joj je zapjevao pjesmu "Kamen, krš i maslina" pa se ipak prisjetila da je odgovor "kamena s ramena". 

Zapela je i na pitanju za 4000 kuna, koje je glasilo: "Što dominira panoramom stare jezgre grada Raba?" Tu je Lucija iskoristila joker publiku koja joj je otkrila da je točan odgovor "četiri zvonika". 

Na sljedećem je pitanju iskoristila joker zovi gdje joj je prijateljica dala odgovor na pitanje "Tko je 'odrastao uz ratne filmove u boji, uz česte tučnjave u školi, uz narodne pjesme pune boli'?" Tarik joj je otkrio da se radi o pjesmi Prljavog kazališta, ali to joj nije pomoglo. Prijateljica Ines joj je otkrila da se radi o pjesmi "Sretno dijete". 

Posljednji je joker iskoristila na pitanju "Kojem je našem novinaru Jorge Mario Bergoglio bio profesor na studiju?" Joker pola-pola joj ipak nije pomogao pa je Lucija na tom pitanju odustala i otišla kući sa 16 tisuća kuna. Znate li vi koji je točan odgovor?

Nakon nje na red je došao Vladimir Zrinski koji je prilično brzim tempom došao do sedmog pitanja, ali tu je ipak odlučio pitati publiku za pomoć. 

"Ženke sišu krv stoci i ljudima, a mužjaci se hrane cvjetnim sokovima. Tko su oni ako nisu komarci?" pitao je Tarik, a publika odgovorila Vladimiru da se radi o obadu. 

Sljedeće pitanje na kojem je zapeo bilo je: "U kojoj filmskoj komediji Hugh Grant ne glumi dobricu?" Tu je iskoristio joker pola-pola i pogodio da je točan odgovor "Dnevnik Bridget Jones". 

Posljednji joker iskoristio je na pitanju za 64 tisuće kuna koje je glasilo: "Čija je pjesnička zbirka najprije tiskana na ćirilici?"

Prijatelj mu je rekao odgovor i Vladimir ga je poslušao uz napomenu da je i sam tako mislio, ali nije bio u pravu. Prije nego što vam otkrijemo što je točno, provjerite znate li vi odgovor.

Vladimirov odgovor je bio "Matoševa" te je on tako otišao kući s 32 tisuće kuna. 
 

Pročitajte više