Potpuno gola Danijela Martinović: Ove fotke ću pokazivati svojim unucima

DANIJELU MARTINOVIĆ u posljednje vrijeme navikli smo vidjeti u poprilično oskudnom izdanju. Nakon što je polugola pjevala na humanitarnom koncertu, Danijela je odlučila skinuti apsolutno sve sa sebe i fotkati se za FHM. "Fotografije su stvarane uz puno ljubavi i nadam se da smo vas moja ekipa i ja uspjeli ugodno iznenaditi", izjavila je Danijela nakon snimanja.

Nakon duge pauze, Danijela je najavila i novi album

Danijela je također priznala da je toliko zadovoljna fotkama da će ih jednog dana ponosno pokazivati svojim unucima. Nakon duge pauze, pjevačica je najavila i novi album, a detalje ćete saznati u novom broju FHM-a.

Inače poprilično skromna Danijela Martinović se nakon godina izbivanja sa scene vratila u javnost. Podsjetimo, posljednji put je to bilo na humanitarnom koncertu "Splitska dica za anđele".

Tad je izazvala veliko iznenađenje, ali i zgražanje javnosti. Odjevena u ultra kratke hlačice iz koje joj je virilo pola stražnjice te prozirnu košulju bez grudnjaka, Danijela je pjevala za djecu s tjelesnim invaliditetom i one s posebnim potrebama. Da je zaista bila neukusno odjevena za tu prigodu primijetili su i gledatelji koji su zgroženi Danijelinim izborom odjeće.

"Žao mi je što se uvijek piše o nebitnim informacijama kao što je odijevanje"

Komentari poput "Neukusno i vulgarno s obzirom da je koncert bio za djecu", "Bolje bi joj bilo da rađa i odgaja djecu nego što izigrava balavicu, a ima već 37. godina" ili "Martinovićka u štiklama, mrežastim čarapama, uskim vrućim hlačicama iz kojih viri pola guze i prozirnoj košulji u kojoj skaču male sise - čudno mi je da je netko tako odjeven u prime-timeu. Da se organizira neki koncert podrške legalizaciji prostitucije i počinje u ponoć, kako bi onda tek bila odjevena?" prepravili su forume.

Danijela je nakon koncerta komentirala da su važna djeca, a ne njezine hlačice. "Napravili smo nešto prekrasnu i žao mi je što se uvijek piše o nebitnim informacijama kao što je odijevanje", komentirala je Danijela.

Pročitajte više