Predstavljamo Miss Albanije, Brazila i Irske

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Albanije, Brazila i Irske koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Albanije - Suada Sherifaj

Starost: 17
Zanimanje: Studentica
Visina: 184

Suada je rođena na albanskoj obali u gradu Vlore. Kada završi srednju školu želi studirati Međunarodne odnose i baviti se diplomacijom. Vrlo visoka Suada profesionalno igra košarku, a igra u nacionalnom prvenstvu. Voli čitati i putovati te igrati tenis.


Miss Brazila - Patricia Reginato

Starost: 19
Zanimanje: Promocija svoje zemlje
Visina: 177

Patricia je iz južnog Brazila, iz grada Medianeire poznatog po najvećoj elektrani na svijetu Itapi. U budućnosti se vidi kao poznata arhitektica. Slobodno vrijeme voli provoditi kuhajući, vježbajući u teretani i plešući.


Miss Irske - Aoife Mary Cogan

Starost: 24
Zanimanje: Model
Visina: 180

Najlješpša Irkinja radi u Dublinu u glavnom gradu Irske. Profesionalni je fotograf, tako da se i pred objektivom odlično snalazi. Najdraži bend joj je U2, a čak je 18 mjeseci provela putujući po svijetu. Posjetila je Francusku, Španjolsku, Italiju, Siriju, Havaje, Australiju, Novi Zeland, Tajland i Indoneziju. Jedna od njezini slika bila je na izložbi u Irskoj Nacionalnoj Galeriji, tako da joj je to do sada bio trenutak na koji je najviše ponosna.

Za svoju favoritkinju možete glasati .

(Foto: )

Pročitajte više