Preslatki chef Kobe ima godinu dana i 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu

Screenshot: Instagram

INSTAGRAM račun jednogodišnjeg "chefa" koji vode njegovi roditelji postao je apsolutni hit na internetu, a malac već ima više od 1,3 milijuna pratitelja.

"Bok, ja sam chef Kobe. Volim hukati, jesti i istraživati u kuhinji", piše u opisu profila dječačića čiji račun je eksplodirao u popularnosti. Na snimkama koje redovito imaju više od milijun pregleda vidi se kako Kobe pomaže u pripremi raznih recepata.

Njegova majka Ashley Wian rekla je za CNN da su počeli snimati Kobea za prijatelje i obitelj zbog njegovog uzbuđenja u kuhinji. "Kuhanje je samo jedna od mnogih praktičnih stvari koje Kobe radi kod kuće. Toliko se zabavlja kad to radi pa sam ga odlučila snimiti kako bih prvotno podijelila s prijateljima i obitelji", rekla je.

"Započeli smo s njegovim profilom Kobe Eats krajem veljače. Imao je oko 200 pratitelja do 15. travnja, a zatim je eksplodirao! 100 tisuća, 200 tisuća, 500 tisuća... To definitivno nismo predvidjeli."

Wian je rekla da je njoj i Kobeovom ocu drago čuti kako njihov sin nasmijava toliko mnogo ljudi širom svijeta. "Osjećamo se kao da radimo nešto dobro kao roditelji jer odgajamo dijete koje ima sposobnost nasmijati nekoga. Uvijek dobivamo poruke od ljudi koji govore koliko je zarazna njegova osobnost", rekla je. "Sviđa nam se da je to ohrabrilo i druge roditelje da svoju djecu odvedu u kuhinju, nešto što je izuzetno važno u našem domu."

"Istražuje nove sastojke, osjeća nove teksture, uči praktične vještine poput izlijevanja i mjerenja. Zbog toga je sve ovo počelo, još jedna praktična stvar iz koje se može toliko naučiti. Razvio je toliko motoričkih sposobnosti samo pomažući mi. Da, sve se uneredi, ali to je to. Nered je samo nered! Može se očistiti! Sjećanja koja napravimo trajat će zauvijek."

Što se tiče Kobea, Wian kaže da obožava fotoaparat i testira sastojke. Koji su mu omiljeni? "Sve sa sirom, uglavnom jer ga može jesti", zaključuje Wian.

Pročitajte više